FR

Gepakt en gezakt op pad

Als technieker trek jij de baan op naar onze klanten. Want net als een goede wagen, hebben ook de beste heftrucks af en toe wat onderhoud nodig. Jij neemt daarom het heft in eigen handen en durft die handen ook goed vuil te maken!Let's go!

En ‘t heftigste van al?

Dat je werkdag begint met een volle werkbus. Nee, je hoeft niet meer langs een centraal afhaalpunt te rijden. Want ‘s nachts komen wij je stock van ‘t beste materiaal aanvullen en je propere werkkledij brengen. Gewoon – omdat dat voor jou makkelijker is.

Kan iedereen technieker bij B-CLOSE worden?

In principe wel. Als je:


Zelfstandig bent


Je bent vaak alleen op de baan en moet zelf problemen aan onze machines kunnen vaststellen. Uiteraard heb je altijd back-up van je collega’s bij onverwachte interventies.

Je hoofd koel kan houden


Soms ligt een volledige productie stil bij een panne in een heftruck. Dat zorgt natuurlijk voor spanningen bij de klant. Je kan de situatie relativeren en blijft vriendelijk.

Wilt werken met topmerken


Hyster, Continental, Carer, Bulmor,... Van eenvoudige magazijntoestellen tot bigtrucks met een hefcapaciteit tot 52 ton – je werkt met grote namen. En ook jouw werkmateriaal kan tellen. Mis je iets in jouw toolbox? Dan kijken wij naar jouw voorstel.

Jouw heftigste voordelen

  • Maaltijdcheques, ecocheques, invaliditeits- en hospitalisatieverzekering,....
  • Volledig uitgeruste servicewagen met 't beste gereedschap
  • Werkgsm & tablet
  • Interne + extra opleidingen
  • Bedrijfsfeesten met de heftigste collega's
  • Veel afwisseling in je job

Nog vragen

De Heftigste Crew bijt niet, hoor.
Stel hier je vraag en we komen snel bij je terug.